NA TIKTOKU OBJAVLJEN SNIMAK CENE LUKOVINE U JEDNOM MARKETU! Gore društvene mreže: Malo im fali da počnu da pakuju magle u kese (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.04.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija sniženja je objavljena na TikToku.

NA TIKTOKU OBJAVLJEN SNIMAK CENE LUKOVINE U JEDNOM MARKETU! Gore društvene mreže: Malo im fali da počnu da pakuju magle u kese (VIDEO)

Foto: Tiktok/otacdusan

Uskrs po julijanskom kalendaru sve je bliži, a ove godine ovaj praznik se slavi 16. aprila.

Brojne prodavnice u Srbiji tim povodom imaju razna sniženja boja za farbanje uskršnjih jaja, a na društvenim mrežama objavljeno je da je lukovina u jednom marketu na akciji i košta 219,99 dinara.

Akcija sniženja je objavljena na društvenoj mreži TikTok uz pitanje:

- Da li biste kupili ovo?

 

 

Lukovina se koristi se za farbanje jaja. Ono što je privuklo pažnju korisniku društvene mreže jeste da jedna kesica lukovine košta čak 219,99 dinara, i to na sniženju.

Prva cena ljuske od crnog luka iznosila je 249 dinara.

Objava korisnika izazvala je veliku pažnju na TikToku i brojni korisnici su ostavljali komentare, prenosi Mondo.

- Za te pare kupiš tri kilograma luka. Malo im fali da počnu da pakuju magle u kese i da prodaju - piše u prvom komentaru dok u drugom stoji:

- Odeš pored, kupiš jedan luk i napuniš kesu sa ljuskama. Ludilo samo 220 dinara. Čega se neće setiti da izmame novac narodu. Dobro dok se ne pobiju penzioneri oko toga - glasili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

10.04.2023 10:35

Pa nije dekretom naređeno da mora da se kupi.