TIKTOKER SA KOSOVA SE POŽALIO NA ISMEVANJE U BUTIKU POZNATOG BRENDA: Radnica navodno karikirala njegov naglasak

Autor:

Vesti

01.04.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako možete da pričate u vašoj državi, reči su radnice poznatog brenda, navodi influenser.

TIKTOKER SA KOSOVA SE POŽALIO NA ISMEVANJE U BUTIKU POZNATOG BRENDA: Radnica navodno karikirala njegov naglasak

Foto: TikTok/Printscreen

Popularni srpski tiktoker Dačo Virijević doživeo je navodno neprijatno iskustvo u jednoj popularnoj prodavnici odeće u Beogradu, kada ga je radnica ispozivala i podsmevala mu se zbog akcenta kojim priča.

Naime, poznatom influenseru, koji je rodom sa Kosova i Metohije, radnica poznatog brenda se navodno podsmevala zbog akcenta.

Ljudi moram da vam ispričam šta mi se sad desilo. Ulazim ja sa sestrom u Zaru u Beogradu i pitam je za neku stvar. Sad pitam ja radnicu da li možete da proverite, a ona onako sa podsmehom kaže mogu da proverim ("beogradskim akcenatom"), ali da proverim (kosovskim akcenat) ne mogu - ispričao je Dačo i nastavio:

- I ja kažem pa mi tako pričamo na Kosovu, a ona kaže pa vi u svojoj državi tako, a mi ovako. Ja kažem, pa Kosovo je Srbija..

 

 

"Poštovanje, bravo care", "Svaka čast na smirenosti, njoj odmah otkaz", "Strašno, bravo divni dečko", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading