DAO KOVERTU RADNIKU UZ REČI DA ĆE MU IZNOS PROMENITI ŽIVOT: Kad je mladić otvorio nije mogao da progovori od šoka (VIDEO)

Autor:

Svet

21.03.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliko se novca nalazilo u koverti koju je Tiktokeru Semu Peliseru uručio poslodavac.

DAO KOVERTU RADNIKU UZ REČI DA ĆE MU IZNOS PROMENITI ŽIVOT: Kad je mladić otvorio nije mogao da progovori od šoka (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Tiktoker Sem Pelisero podelio je svoje nesvakidašnje iskustvo sa pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži, a naime, reč je o bonusu koji je nakon šest meseci "crnčenja" na poslu dobio.

Kako je ispričao Pelisero, tada se nalazio u velikoj životnoj krizi, koju je pratila finansijska i kada je dobio kovertu od svog poslodavca uz reči da će mu ovaj božićni bonus promeniti život, očekivao je da se u njoj nađe veći iznos.

Pelisero je objasnio da je polovinu plate trošio na kiriju, nakon čega mu je malo ostajalo za hranu, režije i troškove života, zbog čega je i zatražio povišicu.

Posle šest meseci rada, šef ga je pozvao u kancelariju da mu dodeli bonus, rekavši da je primetio njegov naporan rad i uvideo njegov potencijal da postane stalni radnik.

- Novac u ovoj koverti će vam promeniti život - rekao mu je šef, a oduševljeni tiktoker je počeo da zamišlja koliki je iznos sakriven u koverti.

 

@sampelissero #stitch with @maryefrost I don’t think there was every a period of time where that much money was life changing 😭😭😭#fyp #boomer #storytime #poor ♬ original sound - Shmee

 

Kako je naveo influenser unutra je bilo samo razočarenje.

- Zamišljao sam da će tu biti hiljade dolara, biće 10.000 ili 5.000 dolara. Unutra je bilo 250 dolara - rekao je, hvatajući se za glavu.

Video u kome je izneo svoje neprijatno iskustvo prikupio je 3,9 miliona pregleda i oko 10.000 komentara, među kojima je bilo burnih reakcija.

- Rekao bih mu da tome doda još malo nula - našalio se neko.

- Kako ovaj iznos može promeniti nečiji život? Jesmo li u 1945. godini? 

– Ne radi se toliko o količini, koliko o činjenici da ti je šef rekao da će ti to promeniti život.

Bili su samo neki od komentara ispod videa poznatog influensera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading