POMRAČENJE REDSA NA ETIHADU! Šampion PREGAZIO Liverpul! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija deklasiralil su u velikom derbiju Liverpul sa 4:1 (1:1) i nastavili trku sa liderom Arsenalom.

POMRAČENJE REDSA NA ETIHADU! Šampion PREGAZIO Liverpul! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Tradicija se nastavila! Ni osmu godinu zaredom Liverpul nije uspeo da savlada Mančester siti na Etihadu. Štaviše, gosti sa Enfilda su doživeli apsolutni fijasko u drugom poluvremenu i vratili se kući sa četiri lopte u mreži.

A, nije izgledalo tako. Naročito posle vodećeg gola „redsa“ u 17. minutu, kada je Mo Salah iskoristio dodavanje Žote i šokirao sve na stadionu – 0:1.

Ipak, samo deset minuta kasnije usledilo je izjednačenje u režiji Hulijana Alvareza, koji je na asistenciju Griliša uspeo da pogodi i vrati meč na rezultatski egal – 1:1.

Iako lišeni pomoći najboljeg igrača i strelca Erlinga Halanda, koji je povređen bodrio saigrače sa tribine, „građani“ su u nastavku dodali gas i bukvalno pregazili Klopov tim.

Već na početku drugog poluvremena Kevin de Brujne je na centaršut Alvareza iz blizine doneo novu prednost sitiju od 2:1, da bi posle šuta i intervencije Arnolda, na odbitak naleteo Ilkaj Gundogan u 53. minutu povisivši na nedostižnih 3:1.

Konačan udarac redsima zadao je Džek Griliš golom u 74. minutu, kada je započeo akciju, a potom dodao De Brujneu koji mu se „revanširao“ centaršutem, pa je bivši igrač Aston Vile neumoljivo pogodio za potpuni potop tima sa Enfilda – 4:1. Inače, bila je to 14. asistencija u sezoni za Belgijanca i kapitena „građana“.

Foto: Tanjug

 

Ovim trijumfom Mančester siti je došao 64 boda i ima pet bodova manje od vodećeg Arsenala, koji kasnije igra protiv Lidsa, ali će Tobdžije posle duela sa Jorkšircima imati i utakmicu više od branioca titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading