BILO JE HLADNO, ALI JEDNA STVAR IH JE SPASILA: Dragan i ćerka pošli po med, pa završili zaglavljeni u snegu! Izvukla ih dva momka

Autor:

Vesti

16.02.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglašava da su ćerka i on dobro.

BILO JE HLADNO, ALI JEDNA STVAR IH JE SPASILA: Dragan i ćerka pošli po med, pa završili zaglavljeni u snegu! Izvukla ih dva momka

Foto: Privatna arhiva

Dragan Daničić sa ćerkom Milicom

Zaglavili smo se u snegu, proveli smo noć u kolima, a ujutru smo našli pomoć u šumarskoj kućici.

Ovako priča Dragan Daničić ispred policijske stanice Despotovac iz koje je izašao sa ćerkicom u naručju. Za Draganom i njegovom ćerkom, podsetimo, tragalo se od juče, a bili su zaglavljeni u kolima u snegu kod manastira u Zlotu.

- Dvojica momaka su nas izvukla "tojotom" - kaže Dragan za Telegraf.rs.

Naglašava da su ćerka i on dobro.

Bilo je hladno, ali imali smo goriva. Ako neko ide u planine neka napuni rezervoar - kaže Dragan.

Objašnjava da je išao u Zlot da uzme med.

- Navigacija me je navela preko planine. Još je neki gospodin sišao pre mene džipom i prikolicom pa sam mislio da nije bilo problema i da ću tako i ja, međutim, on se takođe gore zaglavio - priča mladić.

Dragan je juče, podsetimo, vozio ćerku majci u Zaječar, ali im se na putu izgubio svaki trag, a majka devojčice je oko 19 sati prijavila nestanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading