POSTALA NASILNA JER NIJE MOGLA DA GA SMIRI: Ovo je nastavnica koja je ošamarila dečaka (5) (FOTO)

Autor:

Vesti

09.02.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena poseduje svoj Jutjub kanal na kome se skoro svakodnevno oglašava i obaveštava svoje pratioce čime se bavi.

POSTALA NASILNA JER NIJE MOGLA DA GA SMIRI: Ovo je nastavnica koja je ošamarila dečaka (5) (FOTO)

Foto: Facebook

Nastavnica engleskog jezika L. D. (46) koja je navodno pre šest dana ošamarila dečaka (5) u jednom vrtiću na času, prema rečima njenih poznanika ranije nije bila problematična.

Podsetimo, protiv L. D. podnesena je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostvljanje i mučenje i to 3. februara u prostorijama jednog vrtića u okolini Velikog Gradišta na nastavi na kojoj je bilo petoro mališana. Navodno, osumnjičena je ošamarila dete jer je bilo nemirno i nanela mu lake telesne povrede u predelu levog obraza i donjeg levog uha.

- L. D. godinama predaje engleski jezik u vrtića, ali je pretežno angažovana da radi na ugovor jer nema završen fakultet. Ranije nije bilo nikakvih prijava da je bila nasilna ili da je bila loša u radu sa decom - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Osumnjičena se ranije oblačila pomalo atraktivno, ali je u poslednje vreme delovala kao da je sazrela i da se ozbiljno posvetila profesiji i deci.

Inače, osumnjičena poseduje svoj Jutjub kanal na kome se skoro svakodnevno oglašava i obaveštava svoje pratioce čime se bavi, a to je edukacija dece, a u poslednje vreme L. D. preporučuje i koje sve krajave Srbije treba da posete, pa se tako obučena u kupaći kostim snimala i prezentovala jednu banju u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading