DIVLJI VEPAR PODIGAO CELO SELO NA NOGE: Šetao od kuće do kuće, pa ga napali psi lutalice! RAZVALIO kapiju i jedva sačuvao živu glavu

Autor:

Vesti

08.02.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko se životinja oslobodila pokazuje i činjenica da nije ustuknula ni pred ljudima.

DIVLJI VEPAR PODIGAO CELO SELO NA NOGE: Šetao od kuće do kuće, pa ga napali psi lutalice! RAZVALIO kapiju i jedva sačuvao živu glavu

Foto: RINA

Prava drama odigrala se u prijepoljskom selu Ratajska kada je divlja zver ušla u selo, a preplašeni meštani pokušali da se spasu nezvanog neprijatelja. Divlji vepar upao je u nekoliko domaćinstava i pričinio materijalnu štetu. Koliko se životinja oslobodila pokazuje i činjenica da nije ustuknula ni pred ljudima.

- Šetao je nekoliko sati po našem kraju, od kuće do kuće, čak je išao i magistralom. Nikom me nije svejedno kada vidi toliku grdosiju, i šta može da vam uradi. Da drama bude veća, tu zver su napali psi lutalice koje su ga saterale u jedno dvorište kod mog komšije. On je jedva spasio živu glavu. Vepar je potom iz sopstvenog straha razvalio kapiju i počeo da beži u nepoznatom pravcu - kaže za RINU, Njegoš Stojadinović iz prijepoljskog sela Ratajska.

Međutim, ta agonija koja je trajala nekoliko sati samo pukom srećom nije završila sa velikim posledicama. Nakon što je razvalio kapiju kod komšije uputio se u šumu i od tada mu se gubi svaki trag.

- Nije nam poznato šta je ovu zver nateralo da iz svog prirodnog staništa dođe u naseljeno mesto i luta između kuća. Lov na divlje svinje je zabranjen, pa lovci nisu delovali, ali na svu sreću sačuvani su svi životi i nije bilo većih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading