KAKO JE UOPŠTE NEŠTO VIDEO? Vozio 8 kilometara automobil zatrpan snegom, evo koliko se plaća kazna za ovo! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.12.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je objavila šokantnu fotografiju.

KAKO JE UOPŠTE NEŠTO VIDEO? Vozio 8 kilometara automobil zatrpan snegom, evo koliko se plaća kazna za ovo! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/wspd8pio

Automobil

Policija u Vašingtonu obajvila je na društvenim mrežama da je zaustavila vozača koji je čak 8 km vozio potpuno prekriven snegom.

Na fotografiji automobila koji su zautavili vidi se da je vozač očistio mali deo stakla, tek toliko da može da vidi deo puta ispred sebe.

On je policiji rekao da mu "brisači nisu radili", ali oni ipak nisu prihvatili ovaj izgovor i kaznili su ga sa 553 dolara (524 evra).

 

 

Ljudi su u komentarima naveli da su u šoku da je uopšte mogao da vidi nešto, ali su i sugerisali da mu brisači verovatno ne rade, jer su pokriveni ogromnom količinom snega i zaleđeni.

- Za tu količinu snega treba više od samo brisača da bi se uklonio. Kupite četku i koristite je. Mnogo jeftinije od 550 dolara. - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Šta ako vas u Srbiji "uhvate" sa neočišćenim automobilom?

Ovakve scene neretko se mogu videti i na našim ulicama. Ovo ne samo da je opasno, već je i kažnjivo zakonom.

Ukoliko se vozilo na kome prethodno nisu očišćeni sneg i led sa stakala uključi u saobraćaj, to vas može koštati 5.000 dinara. Istu kaznu možete očekivati za zavejane registarske tablice i svetla.

Kazna može biti veća ukoliko sa takvim automobilom izazovete saobraćajnu nesreću. To vas može koštati od 5.000 do 18.000 dinara.

 I neočišćen sneg na krovu može doneti kaznu, a posebno je opasan, jer prilikom kočenja može pasti na vetrobransko staklo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading