PROČITALA DNEVNIK SVOG SINA, PA GA ODMAH PRIJAVILA POLICIJI! Majka smatra da je uradila najbolju moguću stvar!

Autor:

Svet

03.12.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mnogima je nezamiliva ideja da sopstveno dete prijavite policiji

PROČITALA DNEVNIK SVOG SINA, PA GA ODMAH PRIJAVILA POLICIJI! Majka smatra da je uradila najbolju moguću stvar!

Foto: printscreen/youtube.com

Ipak, jedna majka je imala i više nego značajan razlog da pozove policiju.

Nikol Šubert je čistila svoj dom 2019. godine kada je naišla na dnevnik svog 17-godišnjeg sina u kojem je on napisao da je planirao da je ubije, a zatim da napadne svoju srednju školu u Vašingtonu. „Bilo je jednostavno srceparajuće. Nisam htela da znam detalje“, rekla je Nikol.

Tada je donela tešku odluku: prijavila je sina policiji. To je uradila jer je bilo mnogo učenika koje je poznavala i nije želela da budu povređeni.

- To je moje dete, ja sam ga rodila. Mnogo boli. I dalje boli. -

Takođe je rekla: - U tom trenutku se nije radilo samo o njemu i meni. Radilo se o celoj školi - stotinama ljudi, stotinama dece.-

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za nju i sina.

- Sama sam spasila živote. Ako postoji šansa da spasem i jednu osobu, jedno dete, mislim da vredi - rekla je Nikol.

Njen sin je uhapšen i priznao krivicu za krivično delo pretnje bombom. mentalnu procenu i završila program rehabilitacije i društveno korisnog rada. Sa masovnim pucnjavama u porastu, Nikol se nada da će i drugi roditelji učiniti isto. Ona roditeljima nudi još nekoliko reči mudrosti: „Očigledno je da ne možemo uvek da kontrolišemo postupke naše dece. Ko može? Ali postoje znaci da nešto nije u redu - zašto se ponaša čudno? Zašto? Zašto je takav prema sebi?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading