EVO KAKO DA VAM SVAKI DAN BUDE KVALITETAN: Magija u zalogaju vrhunskog kvaliteta

Autor:

Vesti

13.12.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve manje slobodnog vremena, gradska vreva i užurbanost, doručak "s nogu"... autobus koji kasni, pauza koja je sve kraća, u savremenom dobu najvažnije je uspeti da satima ostaneš sit, a takvu hranu nije lako pronaći.

EVO KAKO DA VAM SVAKI DAN BUDE KVALITETAN: Magija u zalogaju vrhunskog kvaliteta

Foto: Shutterstock

Naše svakodnevnice postale su ispunjene "jurcanjem". Žurimo da odvedemo dete u školu, da ne zakasnimo na autobus, posao...žurimo da izvršimo radni zadatak, odradimo termin u teretani, popijemo i tu kafu, do sada nekoliko puta otkazanu, sa prijateljima iz davnih školskih dana.

U danima koji gotovo da proleću, sve teže postaje zaustaviti vreme i uspeti da uradiš nešto za sebe. Sve teže postaje odvojiti vreme za normalan, dobar, zdrav obrok i zato je svaki momenat u kome možemo da se pozabavimo onim najvažnijim tokom dana, a to je doručak...dragocen.

Svaki novi dan može biti kvalitetan, pa i lakši, čak i zabavan, ako mu dodamo ukus, a kada uz to spojimo još i praktičnost, čini se prihvatljivijim hvatanje u koštac za svakodnevnicom koja često ume biti naporna.

Zato svaki dan treba započeti pripremom jednostavnog a lepog doručka, isplanirati taj obrok, zahvaljujući kome možemo biti siti satima, a neizostavni njegov deo upravo su Carnex šunke.

Republika

Foto: Shutterstock

 

Carnex šunke su vrhunskog kvaliteta, napravljene od najkvalitetnijeg mesa i bez veštačkih boja.

One koje su omiljeni izbor potrošača upravo imaju manje od 2 % masnoće

Carnex šunke su vrhunskog kvaliteta, i karakteriše ih i znatno manja energetska vrednost u odnosu na ostale prerađevine od mesa, kao i blag ukus i specifična tekstura. Zbog toga su jako primamljive za početak radnog dana, i kao nezaobilazan deo sendviča, salata, pa i pizza za one kreativnije, koji imaju malo više vremena da odvoje za pripremu obroka.

Carnex šunke jedinstvenog su ukusa, koji pruža dodatni podstrek da kreairamo originalna jela i uživamo u svakom zalogaju u kome su sadržane.

Ako želite dobar proteinski doručak, uz minimum masnoće, pravi izbor su Carnex Dimljena pileća prsa pripremljena po posebnoj recepturi, od odabranih komada mesa pilećih grudi.

Njih karakteriše i to što imaju manje od 1.5% masti, takođe ne sadrže laktozu niti veštačke boje, zbog čega su još prijemčivije našem nepcu.

Zbog toga, i kad žurimo i kad jurimo i kad se zaustavimo u jednom danu, važno je da uradimo ono što je do nas za sebe i svoj užitak, kao i za svoje zdravlje.

U takvom danu i takvom životu, za ukus i zabavu, magiju zalogaja i izvrstan obrok, neizostavan "začin" koji daje završnmicu kvalitetu su upravo Carnex šunke i Dimljena pileća prsa.

CARNEX - SVAKI DAN KVALITETAN, SVAKI DAN JE DOBAR DAN!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading