KAKO DA UČINITE SVAKI DAN KVALITETNIM? Formula je jednostavna!

Autor:

Vesti

25.11.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevnica zaposlene majke sa dvoje dece ume biti stresna i naporna. Zato je bitno pronaći "male trikove" koji život čine lakšim.

KAKO DA UČINITE SVAKI DAN KVALITETNIM? Formula je jednostavna!

Foto: Shutterstock

Kada ste majka dvoje male dece i na poslu ste od 9 do 17 časova, svakodnevne obaveze mogu biti veoma zahtevne. 

Milica voli da ustaje rano i veoma je odgovorna. Ima 10 godina i potpuno je posvećena školi. Trenira gimnastiku i svakog drugog dana posle škole vežba.

Njena potpuna suprotnost je Nikola, koji voli daspava duže i koga često treba opominjati na školske obaveze. Ima 8 godina i trenira fudbal na koje ga suprug i ja vodimo svakog vikenda. 

Svakodnevna žurba oko usklađivanja svih obaveza vrlo često izaziva nervozu i napetost. Sve brige i stres koji nosi moderan način života uspeli smo da otklonimo našim zajedničkim trenucima.

Svako jutro imamo mali trik!

Naši mali porodični trenuci čine čine naš život jednostavnijim i ugodnijim za svakoga. Jutro počinjemo Carnex šunkama koji svako od nas jede na poseban način.

Kako je doručak najbitniji obrok u toku dana, ali i prilika da započnemo dan zajedničkom aktivnošću, svako svoj sendvič priprema po svom ukusu.

Foto: CARNEX

Carnex šunka

Milica voli Carnex šunku i tanko parče tamnog tosta sa mnogo salate. Kaže da je njen ukus podseća na dane koje tokom raspusta provodi kod bake i deke na selu.

Nikola jede Carnex šunku uz mlečne proizvode, a često nam traži i da mu isečemo tanke kolutove koje samostalno pojede ujutru.

Suprug i ja ujutru volimo kvalitetan obrok koji će nas držati sitima i zadovoljiti dnevne potrebe za vitaminima imineralima. Zato se nam je uz Carnex šunku obavezna šolja ceđenog soka i povrće.

Mama zna kako da deci učini dan kvalitetnim!

Deca su, takođe, navikla da nam neizostavna užina koju im pakujem bude senvič ili obrok sa omiljenom Carnex šunkom.

Naučeni su da dele, pa često svojim drugarima daju parče užine kada idu na izlete ili su na odmoru, pa njihove majke "traže recept".

Nesebično delim svoju malu tajnu, jer želim da svima učinim SVAKI DAN KVALITETNIM, kao sebi i svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading