DIREKTAN DUEL ZA BOLJI PLASMAN: Krivelj i Poreč žele pobedom da nagoveste bolje dane!

Autor:

Sport

25.11.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Borske okružne lige ekipa Krivelj ugostiće Poreč. Utakmica se igra u subotu od 13 časova.

DIREKTAN DUEL ZA BOLJI PLASMAN: Krivelj i Poreč žele pobedom da nagoveste bolje dane!

Foto: FK Krivelj

Vreme je za spuštanje zavese na jesenji deo sezone Borske okružne lige. Krivelj i Poreč u direktnom duelu mogu da odluče koja će od ove dve ekipe biti bolje plasiranija pred nastavak borbe na proleće.

Republika

Novajlija u ligi i dalje traži pravu formu. U 14. mečeva ove sezone sa učinkom 4-2-8 nalaze se na deobi 10. mesta na tabeli. Ekipa na svom terenu igra jako dobro, ali u gostima to nije slučaj jer često putuju u oslabljenom sastavu. 

U poslednjih pet mečeva Krivelj beleži nešto slabije rezultate, jedna pobeba i četiri poraza nisu forma koja zadovoljava apetite kluba. Sutra će protiv Poreča imati priliku da pobedom prekinu niz od tri vezana meča bez bodova.

Iz domaćeg tabora pred predstojeći meč poručuju:

- Nadamo se pobedi posle loših rezultata u poslednjih nekoliko kola. U sastavu neće biti i dalje Bajramija i Vanucića koji su kažnjenji sa dve utakmice suspenzije, kao i Mladenneskovića koji je kažnjen jednu više. Ostatak tima bi trebao da bude pristaun i da se oprostimo od jesenjeg dela sezone pobedom.

Sastav iz Donjeg Milanovca kao i sutrašnji rival ne beleži baš najbolje rezultate, u jednom trenutku  u prvom delu sezone vezali su osam mečeva bez pobede, od toga čak šest vezana poraza. Trenutno se sa skorom 4-1-9 nalaze odmah ispod Krivelja na tabeli. 

Nešto bolji rezultati u poslednjih pet mečeva svakako ulivaju nadu za poslednji meč pred zimsku pauzu. Dva puta igrači Poreča u poslednjih pet mečeva uspeli su da osvoje sva tri boda. 

Gostujući tim sutrašnjeg duela van svog terena i dalje nije upisao bodove, šest mečeva i isto toliko poraza.

Krivelj - Poreč (Donji Milanovac)

Subota, 26. novembar od 13 časova

Stadion Dušan Trujić u Krivelju

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading