PANTER UŠAO U NASELJENO MESTO: Uočen u Vrbasu? (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.11.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se novi snimak životinje koja nedoljivo podseća na Pantera i kreće se neverovatnom brzinom.

PANTER UŠAO U NASELJENO MESTO: Uočen u Vrbasu? (VIDEO)

Foto: Printscreen

Čini se da je Crni panter sve bliže, a sudeći prema najnovijem snimku, ovog puta stigao je do Vrbasa.

U pomenutom videu koji je zabeležen u Vrbasu, a koji je podelio Kanal DTD, vidi se velika crna životinja, čije telo podseća upravo na telo ovog predatora i koji kao "oparen" beži pred objektivom.

 

 

Juče je Republika pisala o snimku koji je poput ovog, a koji je zabeležio meštanin Feketića, na kome crna životinja u par sekundi pretrčava razdaljinu od 30 metara, kako je za Republiku naveo autor snimka. 

Potraga za panterom u okolini Apatina i Banje Junaković bila je suspendovana do daljnjeg, pre nego što su se pojavili ovi novi snimci.

Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara poljoprivrede za sektor lovstva rekao je da nakon detaljnog pregleda terena koji je trajao danima nije pronađen ni jedan nedvosmislen dokaz o postojanju ovog predatora u šumama i na poljima oko Apatina, odnosno u ovom delu Podunavlja.

- Nisu pronađeni relevatni tragovi na tlu, boravka i ishrane same zveri niti su prijavljena nova viđenja ovakve životinje, pa je osnovan zaključak da su pojedina svedočenja i nedovoljno jasan video snimak isuviše "klimavi“ dokazi koji bi opravdali dalje angažovanje brojnog ljudstva, stručnjaka i opreme u potrazi za najverovatnije nepostojećom zveri - naveo je Ivanović.

Međutim, iz dana u dan, pojavljuju se informacije i snimci popout ovog, koji nam poručuju da bi možda trebalo nastaviti potragu za ovim neverovatnim crnim predatorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading