OSTAJU IZA REŠETAKA: Medicinske sestre monstrumi koje su TUKLE BAKU u domu za stare

Autor:

Vesti

18.11.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud na KiM potvrdio je odluku Osnovnog suda u Peći da medicinske sestre koje su zlostavljale baku u domu za stare ne budu puštene iz pritvora.

OSTAJU IZA REŠETAKA: Medicinske sestre monstrumi koje su TUKLE BAKU u domu za stare

Foto: TikTok/Printscreen

Sada i Apelacioni sud smatra da ukoliko jedna od medicinskih sestara bude na slobodi postoji opasnost od uticaja na svedoke ili uticaja na žrtvu. Naglasak iz ovog suda, međutim, stavljaju na mogućnost njihovog uticaja na koleginicu iz doma za stare koja je bila jedini neposredni svedok zlostavljanja.

Tri medicinske sestre, podsetimo, uhapšene su 2. novembra zbog sumnje da su zlostavljale štićenicu Doma za stare "Orenda" u Peći, a određen im je pritvor od 30 dana.

 

 

Na društvenim mrežama prethodno je objavljen video snimak sa mučnom scenom nasilja nad staricom, a jedna od uhapšenih medicinskih sestara je radnica koja je napravila snimak, prenosi Kurir, pisanja Kosseva.

Vest je izazvala burnu reakciju lokalne i regionalne javnosti, a sa osudama su se istog dana oglašavali zvaničnici i mnogobrojna udruženja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading