PRED OPROŠTAJ OD VERNIH NAVIJAČA: Majdevo-Kupci pobedom žele da okončaju uspešnu polusezonu!

Autor:

Sport

18.11.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško se mogu uključiti u borbu za plasman u viši rang, ali svkako žele da jesenji deo sezone okončaju trijumfom na domaćem terenu.

PRED OPROŠTAJ OD VERNIH NAVIJAČA: Majdevo-Kupci pobedom žele da okončaju uspešnu polusezonu!

Foto: FK Majdevo-Kupci

U odnosu na prethodne dve sezone od kako se takmiče u ovom rangu takmičenja, fudbaleri Majdevo-Kupci ove godine beleže zapaženije rezultate, a u poslednjem meču jesenje polusezone Zone Zapad na svom terenu dočekuju ekipu Mladog borca iz Sedlara.

 

Tokom dosadašnjeg takmičenja Majdevo-Kupci su ostvarili sedam pobeda, dva remija i pet poraza i sa 23 osvojna boda zauzimaju šestu poziciju na tabeli. Prethodnog vikenda ubedljivo su poraženi na gostovanju u Trsteniku rezultatom 1:6, pa svakako svi u klubu žele da se na samom kraju 2022. godine od svojih navijača oproste trijumfom.

Sa druge strane ekipa Mladog borca nalazi se na tabeli dva stepenika niže što se zasigurno može smatraati uspehom kluba iz Sedlara s obzirom da su se oni prethodne sezone kroz Pomoravsku okružnu ligu dokopali ovog ranga takmičenja.

I ekipa iz Sedlara je prethodnog vikenda doživela ubedljiv poraz. Na svom terenu poraženi su od ćuprijske Morave 1918 rezultatom 2:7 i sigurno će pokušati da u predstojećem susretu ostvare što povoljniji rezultat.

Susret između ekipa Majdevo-Kupci i Mladog borca igra se u nedelju 20. novembra sa početkom od 13 časova na igralištu u Velikim Kupcima.

- Zona Zapad, 15. kolo:

Morava 1918 (Ćuprija) - Levač (Rekovac) - 19. novembar

Juhor (Obrež) - OFK Lugomir (Rakitovo) - 20. novembar

Majdevo-Kupci (Majdevo) - Mladi borac (Sedlare) - 20. novembar

Rembas (Resavica) - Trstenik PPT (Trstenik) - 20. novembar

Vinogradar (Zleginje) - Sloga (Despotovac) - 20. novembar

Župa (Aleksandrovac) - Blagotin (Poljna) - 20. novembar

Jedinstvo (Mijatovac) - Orlovi (Jasenovo) - 20. novembar

Kušiljevo (Kušiljevo) - Jedinstvo 1936 (Kruševac) - 20. novembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading