BRUTALNO IŽIVLJAVANJE NAD MALOLETNIM SRBIMA: Decu terali da izgovaraju "Ovo je Kosovo Republika"

Autor:

Vesti

07.11.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Vranju obavešteno je povodom događaja u Bujanovcu od 4. novembra, kada su maloletna lica albanske nacionalnosti presrela dva maloletna lica srpske nacionalnosti, i tražila od njih da izgovaraju reči: "Ovo je Kosovo Republika", i pritom ih snimala, prenose Novosti.

BRUTALNO IŽIVLJAVANJE NAD MALOLETNIM SRBIMA: Decu terali da izgovaraju "Ovo je Kosovo Republika"

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kosovska Mitrovica

U Višem javnom Tužilaštvu kažu da su prijavljena maloletna lica identifikovana, i od strane tužilaštva naloženo je da se sa njima obavi razgovor, u cilju rasvetljavanja događaja, i izveštaj dostavi na dalji rad i postupanje na osnovu Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica.

Ono što je za sada izvesno je da je pregledom mobilnih telefona prijavljenih lica utvrđeno da nema snimka u vezi sa prijavljenim događajem.

Novosti podsećaju da su dvojica maloletnika iz sela Levosoje bila na meti Albanaca koji su ih snimali i pretili da će snimak objaviti na Tiktoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading