SIN MI SE VEOMA POTRESAO, I JA SAM ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA! Ispovest nesrećne profesorke iz Trstenika kojoj su učenici izmakli stolicu!

Autor:

Vesti

17.11.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka, koja je doživela da joj učenici izmaknu stolicu i sve to snimaju i plasiraju na društvene mreže, kaže da se loše oseća nakon svega što je doživela.

SIN MI SE VEOMA POTRESAO, I JA SAM ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA! Ispovest nesrećne profesorke iz Trstenika kojoj su učenici izmakli stolicu!

Foto: twitter.com/ZoranIl77273998

Nastavnicu maltretiraju đaci u školi u Trsteniku

Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću da doživim nešto ovako. Moj sin je dobio taj snimak, i on je potresen. Živim sama sa dva maloletna deteta. Ničim izazavano je došlo do ovog incidenta, nisam ranije imala nekih problema sa tom decom, sem onih sitnijih kada je u pitanju kašnjenje na časove - priča ova profesorka za Kurir.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da su đaci na času izmakli stolicu profesorki, pustili je da padne, a sve to snimali i smejali se.

Sagovornica dodaje i da se trudi da što manje misli o ovom incidentu.

- Trudim se da se izdignem, ali sam zbog svega morala da potražim i pomoć psihijatra. Kao profesor radim 21 godinu i nikada nisam doživela ovako nešto. O kaznama ovih učenika ne bih da govorim, nisam ja ta koja kažnjava - zaključila je ona i naglasila da je dobila dosta poruka podrške od kolega.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading