NEVIĐENI SKANDAL! "Textile house" prodaje odeću sa zastavom Albanije na kojoj piše Made in Kosova!

Autor:

Vesti

10.11.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku krize na Kosovu i Metohiji, lanac prodavnica polovne robe prodaje odeću sa albanskom zastavom.

NEVIĐENI SKANDAL! "Textile house" prodaje odeću sa zastavom Albanije na kojoj piše Made in Kosova!

Foto: Pixabay, facebook

Lanac second hand prodavnica "Textile house" očigledno nema nikakvu selekciju kada je roba u pitanju, sudeći po onome što se kod njih može kupiti. 

Tome svedoči fotografija dukserice koju nam je dostavio čitalac Republike, a koja je cela u bojama albanske zastave.

Da nesreća bude veća, na etiketi piše: "Made in Kosova" (Napravljeno na Kosovu).

Sve se dešava u trenutku kada su tenzije i zaoštravanje odnosa sa Prištinom na samom vrhuncu, ali izgleda da "Textile house" ne mari mnogo za to i razmišlja isključivo o profitu.

- Jedino mesto na kome možete kupiti predmet sa natpisom "Made in Kosovo". Bruka za "Textile house" - naveo je ogorčeni kupac.

Foto: Čitalac Republike

Dukserica sa zastavom Albanije

"Robu nabavljamo iz svih zemalja Evrope"

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, garderoba koju prodaju dopremaju iz svih zemalja Zapadne Evrope.

Mi sortiramo robu uz upotrebu jednog od najmodernijih sorting sistema u Evropi. Svaki komad odeće se sortira po kvalitetu od strane treniranih radnika koje su eksperti u donošenju odluka o komadima koji se šalju u radnje, ili ih dalje recikliramo - piše na njihovom sajtu.

Zatim se izabrani komadi za radnje dodatno sortiraju prema sezoni. Po završetku procesa sortiranja, roba čeka dalju distribuciju - navode.

Textile house ćuti!

Republika je pokušala da stupi u kontakt sa lancem prodavnica polovne robe, ali oni do objavljivanja teksta nisu odgovorili.

Srbija u najtežem momentu, oni veličaju nezavisno Kosovo

Pre samo nekoliko dana kulminiralo je nazadovoljstvo Srba sa Kosova i Metohije koji su godinama trpeli teror vlade Aljbina Kurtija.

Kapetan Nenad Đurić suspendovan je odlukom Prištine sa svoje dužnosti zbog "sabotaže" i "poziva na otpor", jer je odbio da svojim sunarodnicima deli opomene jer nisu preregistrovali vozila na "RKS" tablice.

Njegova suspenzija samo je pokrenula lavinu, budući da Kurti već duže vreme odbija da izmeni odluku o preregistraciji, te su Srbi iz južne pokrajine odlučili da napuste sve prištinske institucije.

Ostavke su podneli srpski ministar u prištinskoj vladi, poslanici u skupštini, gradonačelnici četiri opštine na severu KiM, srpske sudije, policajci na severu KiM i administrativno osoblje, zbog odbijanja Prištine da počne da poštuje međunarodno javno pravo i briselske sporazume, odnosno da povuče odluku o preregistraciji tablica i formira ZSO.

Kapetan Aleksandar Filipović je posle sastanka poručio da su doneli odluku da stanu uz svoj narod, nakon čega je simbolično skinuo svoju uniformu, što su zatim učinili i svi komandiri i policijski rukovodioci pred kamerama.

Dan kasnije, više od 300 srpskih policajaca sa severa Kosova i Metohije razdužilo je uniforme kosovske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading