RASTA POKAZAO BESNU MAŠINU VREDNU 150.000 EVRA: Reper ne žali novac na skupocene automobile, a jedan detalj primetili su svi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta još jednom dokazao da za njega nema krize

RASTA POKAZAO BESNU MAŠINU VREDNU 150.000 EVRA: Reper ne žali novac na skupocene automobile, a jedan detalj primetili su svi! (VIDEO)

Foto: Republika

U jeku skandala sa bivšom ženom Anom Nikolić, Stefan Đurić Rasta objavio je novu pesmu, a na promociju stigao je skupocenom mašinom od koje zastaje dah. 

Za ovu priliku reper je odlučio da se doveze u svojoj skupocenom automobilu marke "BMW I8", koja vredi, ni više, ni manje, nego 150.000 evra, a nije prvi, a verovatni ni poslednji put da, da sebe časti papreno skupim vozilom. 

Od ranije je poznato da pevač voli da vozi besne mašine, za koje ne štedi novac, što je dokazao na delu, s obzirom na to da je zasenio sve prisutne dolaskom u automobilu pored kog je pozirao predstavnicima sedme sile. 

Što se njegovog vizuelnog identiteta tiče, pevač je već godinama veran svojim dredovima, a svaki komad odeće koji je imao na sebi bio je brendiran. Samo model naočara marke "versace" košta 33.000 dinara. 

Republika

Foto: Republika

Rastin automobil marke "BMW"

Podsetimo, u danima za nama domaća javnosti imala je prilike da čita o medijskom prepucavanju bivših supružnika, Ane Nikolić i Raste, s obzirom na to da je pevačica rekla da planira da obelodani istine o "velikom ocu" i "zlodelima" koje joj je uradio. 

Kako je izgledao Rastin dolazak u besnoj mašini, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading