GERILA! Delije upale na stadion Čukaričkog pred meč (VIDEO)

Autor:

Sport

09.11.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije su jasno stavile do znanja ostalim navijačima, ali i fudbalerima, koliko je bitan meč sa Čukaričkim.

GERILA! Delije upale na stadion Čukaričkog pred meč (VIDEO)

Foto: Youtube/PrintScreen/FCRedStarBelgrade

"Delije" na stadionu Čukaričkog

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč u četvrtak od 18:45 protiv ekipe Čukaričkog, u okviru odloženog sedmog kola Superlige Srbije.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze kao prvoplasirana ekipa na tabeli, a pobeda protiv ekipe sa Banovog brda bi znatno približila Zvezdu šampionskoj tituli, jer gostovanje Čukaričkom svakako spada među najteže u ligi. Toga su svesne i "Delije", koje su upale na stadion ekipe sa Banovog brda, poslali jasnu poruku navijačima Crvene zvezde, a sve to je bilo propraćeno bakljadom.

Takođe, osim ovog poziva, "Delije" su pred derbi meč uputile i saopštenje, u kom pozivaju navijače da dođu na stadion i podrže svoje ljubimce.

-   Verovatno spada u red najtežih gostovanja a u sred Beograda je! Sledeće kolo igramo u četvrtak u 18:45 na Banovom rdu protiv Čukaričkog! Da li ima potrebe naglasiti koliko je bitno da zadržimo +7 na kraju polu sezone?! Istočna tribina stadiona na Banovom Brdu prima 3000 ljudi. Svaku utakmicu na Marakani gleda bar 4000-5000 ljudi. Ni sada ne bi smela da se oseti razlika od par autobuskih stanica, a nekome je čak ovaj stadion i bliži od Marakane! Zato pozivamo sve Zvezdaše da u četvrtak od 18:45 ispune istočnu tribinu stadiona na Banovom Brdu i da se zajedno sa igračima izborimo da ostane +7 nakon Čukaričkog i gostovanja u Surdulici - stoji u saopštenju.

Crvena zvezda je, bez obzira na sutrašnji ishod, obezbedila jesenju titulu u Srbiji, pošto dva meča pre kraja ima velikih sedam bodova viška u odnosu na najvećeg rivala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading