KRAJ SARADNJE SA NAPADAČEM: Crvena zvezda se rastaje sa velikim letošnjim POJAČANJEM!

Autor:

Sport

07.11.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je njegova epizoda u Crvenoj zvezdi završena.

KRAJ SARADNJE SA NAPADAČEM: Crvena zvezda se rastaje sa velikim letošnjim POJAČANJEM!

Foto: FK Crvena zvezda

Slavlje Aleksandra Kataija i Aleksandra Pešića

Kalifa Kulibali, fudbaler Malija i jedan od najvećih pojačanja Crvene zvezde u letošnjem prelaznom roku, napustiće "Marakanu" i tako završiti svoj kratkotrajan boravak u glavnom gradu Srbije, prenosi "Maxbet Sport".

Crvena zvezda i visoki napadač su dogovorili sporazumni raskid ugovora sa promašajem, pa se očekuje da napadač iz Malija, koji nije bio u kombinaciji za nedeljni meč sa gostima iz Lučana, vrlo brzo napusti Beograd.

Foto: FK Crvena zvezda

Od Kalife Kulibalija se očekivao mnogo veći učinak

Prošle sezone se nije uklopio Dioni, ali je ostao na pozajmici i u junu se vratio u Anže. Bivši igrač Genta i Nanta je potpisao ugovor do kraja sezone, ali kako stoje stvari, u januaru će kao slobodan igrač moći da potraži novi klub. U dresu Crvene zvezde je postigao samo jedan pogodak.

Crveno-beli su već mesec dana aktivni na tržištu i u Evropi snimaju novo pojačanje za napad. U opciji je i povratak Milana Pavkova, koji nije zadovoljan u Al Fejhi i u decembru treba da raskine ugovor sa ekipom iz Sudijake Arabije. Eventualni dolazak ljubimca “delija” neće uticati na angažovanje proverenog stranca, samo da ovog puta bude pojačanje.

Fudbalere Crvene zvezde do kraja ove polusezone očekuju još dve utakmice u okviru Superlige Srbije. Prvo će u četvrtak, u derbiju, odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog, dok tri dana kasnije gostuju u Surdulici, fudbalerima Radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Levak

08.11.2022 09:16

Trebalo bi pročešljati i direktora koji je potpisao ugovor sa njim gde su mu oči bile. Postoji čitava lista promašaja Žonatan Kafu, Radživ van la Para, Rikardinjo, Dioni, Žander, Aksel Bakajoko, Kristijano Pičini, Rišairo Živković, Gžegož Bronovicki, Migel Arauho, Omega Roberts, Idan Vered, Bruno Matos, Gbolahan Salami, Takajuki Suzuki, Džošua Parker, Eli Babalj, Menzega, Džeferson Silva. Ima li pilota u avionu. Ako ovako nastave da bacaju teško zarađeni novac propast je na vidiku. Nestručni ljudi dovode vezare u klub.