Najslađa trka “Bebiron puzijada” ponovo u Beogradu

Autor:

Vesti

09.11.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdrave bebe su pokretne bebe! Ako vaš bebiron voli puzanje, evo prilike da se pokaže.

Najslađa trka “Bebiron puzijada” ponovo u Beogradu

Foto: shutterstock

subotu 12.11.2022. sa početkom u 11h, u holu tržnog centra Delta City, očekuje vas najslađa od svih trka - Bebiron puzijada. Deveti put zaredom, savetovalište Bebiron, ponovo će obradovati naše najmlađe i pružiti im priliku da se druže, puze, pokažu šta znaju i vrate vam osmeh na lice.

Jedino pravilo i uslov za učešće je da bebe moraju biti uzrasta od 8 do 14 meseci. Za najspretnije i najbrže, savetovalište Bebiron je pripremilo vredne poklone, slatke paketićem, diploma i zlatne medalje.

Zato drage mame i tate, prijavite svoje bebe i dođite da se svi zajedno dobro provedemo, uživamo sa mališanima.

Nakon puzijade, u 14 časova, na istom mestu održaće se edukativna besplatna školica za trudnice, na kojoj će zdravstveni stručnjaci, među kojima su ginekolog, pedijatar i patronažna sestra. Oni će govoriti o brojnim temama koje su od izuzetne važnosti za buduće mame, poput vođenja trudnoće, o ranom rastu i razvoju bebe, dojenju, nezia i ishrani beba i dece. 

Posle predavanja, svi učesnici mogu da pitaju predavače sve što ih zanima. Za sve prisutne pripremljeni su vredni poklon paketi.

Organizator puzijade i besplatne školice za trudnice je digitalno savetovalište Bebiron, koje nastavlja da brine o najmlađima, o roditeljima, ali i budućim roditeljima. Naši eminentni stručnjaci, patronažne sestre, ginekolozi, pedijatri, putem Viber javnog naloga koje je dostupno 24 sata svih sedam dana u nedelji, pružaju pomoć, savete i brojne odgovore roditeljima u svakom trenutku.I zato poverenje u našu stručnost raste iz dana u dan.

Dodatne informacije i pitanja možete postaviti direktno Savetovalištu Bebiron na stranicama putem Viber community-a, Facebooka i Instagrama.  

Čekamo vas!

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading