ZAROBLJENI SRPSKI TURISTI na putu za BEČ: SAOBRAĆAJKA im put pretvorila u pravu agoniju!

Autor: RINA

Vesti

16.07.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sudara dva putnička vozila došlo do zastoja na putu ka Austriji.

ZAROBLJENI SRPSKI TURISTI na putu za BEČ: SAOBRAĆAJKA im put pretvorila u pravu agoniju!

Foto: RINA

Nepregledne kolone vozila formirane su na jednoj od najprometnijih saobraćajnica Evrope usled teške saobraćajne nesreće koja se u ranim jutarnjim satima dogodila na autoputu Budimpešta - Grior.

Naime, sudarila su se dva putnička vozila, usled čega je napravljen zastoj koji je već više od tri sata ostavio zarobljene srpske turiste u koloni vozila koja vodi do Beča, u koji su se uputili, prenosi RINA.

- Samo su Hitna pomoć i policija proletili prored nas, predpostavili smo da je veliki udes. Sada je začepilo je u oba pravca. Ne pomeramo se već nekoliko sati, ostali smo zaglavljeni u mestu, čekamo da se vozila sklone sa ceste kako bi nastavili svoj put. Mogu reći da iako smo rado krenulo na put u Beč, već na pola puta pretvorio se u pravu agoniju - navodi Radovan Bešević, jedan od srpskih turista koji su zarobljeni u koloni i dodaje:

- Sa porodicom sa se našao u kolapsu, nismo očekekivali da ćemo biti zarobljeni u vozilu bez vode i hrane. Nadam se da će se ovo brzo rešimi a mi stići do prve pumpe kako bi napunili baterije.

Na uspostavljanju normalizacije saobraćaja rade pripadnici Mađarske policije, koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode, a naši putnici konačno nastaviti put kao željenoj metropoli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading