KOUKODIMUS u poseti Jagodini: SRBI NAJBROJNIJI TURISTI U OLIMPSKOJ REGIJI GRČKE!

Autor:

Vesti

01.07.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik grčkog grada Katerini Konstantinos Kuokodimos kaže da bi ovo mogla biti rekordna godina kada je reč o dolasku srpskih turista.

KOUKODIMUS u poseti Jagodini: SRBI NAJBROJNIJI TURISTI U OLIMPSKOJ REGIJI GRČKE!

Foto: Palma plus TV

Konstantinos Koukodimos

Gradonačelnik grčkog grada Katerini, kome pripada jedno od najpopularnijih letovališta u Grčkoj za turiste iz Srbije Paralija, Konstantinos Koukodimos izjavio je danas za dnevnik televizije Palma plus iz Jagodine da će, sudeći po početku turističke sezone u Grčkoj, ova sezona 2022. godine biti jedna od rekordnih.

- Mi smo se potrudili u lokalnoj samoupravi grada Katerini kome pripadaju i Paralija i Olimpik Bič da maksimalno sredimo sve plaže na našoj teritoriji, kao i drugu infrastrukturu, a brojevi od juna meseca nam govore da ćemo ove sezone imati jednu od rekordnih godina - naveo je Koukodimus i dodao:

Najbrojniji turisti u ovom delu Grčke su građani Srbije i to ubedljivo i to je na naše obostrano zadovoljstvo. Građani Srbije su naša braća i mi smo učinili sve da se osećaju kao kod svoje kuće i ja znam da je tako.

Gradonačelnik Katerinija napominje i da je srpski jezik dovoljan kako bi se snašli u Paraliji i okolnim mestima.

- Zbog svega toga i veliki broj Grka je naučio srpski jezik i vama Srbima je dovoljan vaš srpski jezik da se snađete u Paraliji i okolnim mestima. Po mojim informacijama ovo bi mogla da bude rekordna godina kada je u pitanju dolazak srpskih turista u Grčku i prema početku sezone očekuje se da taj broj bude oko 1 500 000 - rekao je Kuokodimos, koji se nalazi u poseti Jagodini i gradonačelniku Draganu Markoviću Palmi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading