NENADIĆU, GLEDAJ I UČI! Lekcija za tužioca za organizovani kriminal: Nenad Stefanović povukao krucijalni potez!

Autor:

Vesti

22.06.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić morao bi da se ugleda na kolegu iz Višeg javnog tužilaštva Nenada Stefanovića.

NENADIĆU, GLEDAJ I UČI! Lekcija za tužioca za organizovani kriminal: Nenad Stefanović povukao krucijalni potez!

Foto: Tanjug/estock

Viši javni tužilac (VJT) u Beogradu Nenad Stefanović održao je pravo predavanje iz tužilačkog rada kolegi iz Tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) Mladenu Nenadiću.

Naime, kako je Republika već pisala, TOK je za tajkunske medije obelodanio da neće pokretati nikakav postupak protiv bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, iako je bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović iznela čitav niz ozbiljnih optužbi protiv nekadašnjeg prvog čoveka srpske policije.

Republika

Foto: printscreen

Dijana Hrkalovićeva i Nebojša Stefanović

 

Sa druge strane, Više javno tužilaštvo sa Stefanovićem na čelu odmah je reagovalo i naložilo policiji da proveri navode Hrkalovićeve koji se odnose na postupanje bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd, Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta.

- Postupanje tužilaštva i SUK-a neophodno je radi provere navoda bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović datih medijima, koji sami po sebi nisu relevantni za pokretanje krivičnog postupka, ali zahtevaju odgovarajuću proveru - navelo je Više javno tužilaštvo.

Podsetimo, Dijana Hrkalović optužila je Stefanovića da stoji iza afere "Prisluškivanje", čija je meta bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Takođe, Hrkalovićeva je optužila Stefanovića da stoji iza lažne afere "Jovanjica", kao i da je davao logističku podršku klanu Veljka Belivuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading