DARKO ELEZ osuđen na 20 godina robije! Dijani Hrkalović se crno piše!?

Autor:

Hronika

27.05.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elez se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru u Vojkovićima, gde čeka odluku po ličnom zahtevu da bude izručen Srbiji.

DARKO ELEZ osuđen na 20 godina robije! Dijani Hrkalović se crno piše!?

Foto: youtube.com/Balkan Crime

Darko Elez

Sud BiH objedinio je Darku Elezu kazne koje su mu izrekli ovaj i sud u Istočnom Sarajevu, te mu izrekao jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora.

Sud BiH otpremio je presudu kojom su objedinjene kazne izrečene presudama ovog suda od 10. novembra prošle godine i tadašnjeg Osnovnog suda Srpsko Sarajevo, odnosno Okružnog suda Srpsko Sarajevo od 13. aprila 2004. godine, saopšteno je iz Suda BiH, prenosi Srpskainfo.

Eleza je Sud BiH, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, osudio na 15 godina zatvora zbog teških krivičnih dela počinjenih u okviru organizovane kriminalne grupe, poznatog kao predmet "Lutka".

Republika

Foto: Youtube/Instagram

Darko Elez i Dijana Hrkalović

 

Optužnica u predmetu "Lutka" teretila ga je za organizovani kriminal u vezi sa više teških krivičnih dela među kojima su teška ubistva, pokušaj ubistva, pljačke transporta novca i druga krivična dela počinjena od 2005. do 2009. godine.

Sud u Istočnom Sarajevu 2004. godine osudio je Eleza na pet godina i osam meseci zbog ubistva.

Elez se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru u Vojkovićima, gde čeka odluku po ličnom zahtevu da bude izručen Srbiji kako bi tamo izdržavao kaznu.

Darko Elez u poslednje vreme često se dovodio u vezu sa bivšom državnom sekretarkom MUP-a Srbije Dijanom Hrkalović.

Naime, prema optužnom predlogu srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal, Hrkalovićeva se, između ostalog, tereti i da mu je pružala zaštitu.

Istovremeno, veruje se da Dijanu Hrkalović Elez, koji je tražio izručenje Srbiji, drži u šaci, a kako, pročitajte ovde. 

Naime, veruje se da je Elez spreman da otkrije šta je sve Dijana Hrkalović radila i njene veze sa mafijom, samo ako mu se oobri izručenje Srbiji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading