UHAPŠENO PET MAKROA U BEOGRADU! Vrbovali devojke da se bave prostitucijom u iznajmljenim stanovima!

Autor:

Hronika

22.06.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

UHAPŠENO PET MAKROA U BEOGRADU! Vrbovali devojke da se bave prostitucijom u iznajmljenim stanovima!

Foto: MUP Srbije

Uhapšeni su R. M. (1979), S. T. J. (1979), S. D. (1989), G. S. (1971) i DJ. A. (1997), svi iz Beograda, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Foto: MUP Srbije

Hapšenje makroa

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili izmedju sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading