VEDRANA RUDAN bez dlake na jeziku: RAZOTKRILA AFERU SA MLADIM DEVOJKAMA IZ BEOGRADA!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna hrvatska književnica svojom novom kolumnom šokirala čitaoce.

VEDRANA RUDAN bez dlake na jeziku: RAZOTKRILA AFERU SA MLADIM DEVOJKAMA IZ BEOGRADA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan je naime, komentarisala slučaj iz Splita o kojem već nekoliko dana unazad bruje regionalni mediji.

Kao što se već "šuškalo", moćni političari iz Splita su navodno uhvaćeni kako putem društvenih mreža dogovaraju seksualne odnose sa mladim Beograđankama.

Tako se popularna književnica osvrnula na slučaj o kom su pisali hrvatski mediji, komentarišući kandidata za gradskog odbornika Luku Baričića i kandidata za zamenika gradonačelnika Bojana Ivoševića, koji su razmenjivali poruke erotske sadržine sa dve devojke iz Srbije od kojih je jedna maloletna.

Foto: Printscreen/Facebook/Luka Baričić

Devojke iz Srbije

Svoju najnoviju kolumnu, Rudan je počela sa time da se teško može naći u nekom gradu "bolesnika" koliko ih ima Split, a kao primer za to, navela je Ivoševića, koji je pretio novinarkama, a sada i dogovarao odnose sa mladom Srpkinjom.

- Bojan o kome pišem trenutno se koprca u neviđenoj aferi jer su on i njegov kolega sa “Srpkinjom Alexandrom” dogovarali kr*sanje. Baš mi nije jasno da li i s njom ili samo s njenom “maloletnom sestrom”. Dok su “razgovarali” netko od njih, ili obojica, ni to mi nije jasno, poslali su “Alexandri” , kako oni to zovu, “eksplicitni sadržaj”. Zašto Dalmatinci u punoj snazi svoju k*rčinu nazivaju “eksplicitni sadržaj”? - navela je Rudan i dodala:

- Zato jer je prihvatljivije j*bati “maloletnicu” i punoljetnicu “eksplicitnim sadržajem” nego k*rcem, ipak smo mi katolička zemlja? Bojan je izgleda oženjen pa će to supruzi lakše pasti? 

Hrvatska književnica je žestoko oplela po Splitskom zvaničniku, slikovito objašnjavajući dvostruke aršine koji važe za žene i muškarce:

- Mi jednako preziremo partnere koji u “Alexandre” trpaju svoj “eksplicitni sadržaj” ili k*rac kojim su nam napravili decu. Ne zato što mislimo da nisu normalni, nego stoga jer bi oni mislili da mi nismo normalne kad bismo svoje “eksplicitne sadržaje” nudili “Srbima Alexandrima”. Žene su tu da im se “napiješ krvi” nakon što ga uvališ “Alexandri”.

Bojan Ivošević je demantovao medijske navode da je u komunikaciji na društvenoj mreži mlađoj ženi slao eksplicitne slike i snimke seksualnog sadržaja, a bivši gradonačelnik tog grada Ivica Puljak najavio je prijavu policiji zbog prevare na internetu.

- Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija, ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimci koje sam ja poslao ili na kojima sam ja, a takođe je pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju, već suprotno ja sam prestao da odgovaram - napisao je Ivošević na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading