AFERA SA SPRKINJAMA POTRESA HRVATSKU! Bliski saradnici kandidata za gradonačelnika Splita slali EKSPLICITNE PORUKE i snimke devojkama iz Srbije od kojih je jedna maloletna!

Autor:

Svet

13.06.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica bliskih saradnika kandidata za granonačelnika Splita Ivice Puljka - gradski većnik i član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić i bivši narodni poslanik Bojan Ivošević navodno su slali eksplicitne poruke dvema Srpkinjama, od kojih je jedna, navodno, maloletna.

AFERA SA SPRKINJAMA POTRESA HRVATSKU! Bliski saradnici kandidata za gradonačelnika Splita slali EKSPLICITNE PORUKE  i snimke devojkama iz Srbije od kojih je jedna maloletna!

Foto: Printscreen/Facebook/Luka Baričić

Devojke iz Srbije

Priču o aferi koja danima potresa hrvatsku javnost objavio je Večernji.hr uz eksplicitne audio snimke i prepiske.

Čitav događaj se odigrao pre mesec dana kada je Luka Baričić ugovarao intimne odnose sa jednom od devojaka Aleksandrom kojoj je, zauzvrat, nudio zaposlenje u Splitu.

Njenu maloletnu sestru od 17 godina, navodno je spojio sa Ivoševićem putem aplikacije WhatsApp tvrdeći da njene godine "nisu problem".

Foto: Printscreen/vecernji.hr

 

Baričić je u prepiskama sa Aleksandrom govorio da je sa njim već razgovarao o tome i da je on sada "kandidat na izborima, ali da je svakako želi”. Takođe, napominjao je i da im je smeštaj i provod u Splitu zagrantovan.

O čitavom događaju oglasio se i sam Puljak na Fejsbuku:

- Upravo sam saznao da je Luka Baričić, bivši gradski odbornik stranke Centar i osoba sa invaliditetom, žrtva gnusne onlajn prevare koju će sutra prijaviti policiji. Naime, nepoznata osoba ili više njih otvorili su lažni profil na aplikaciji za upoznavanje i lažno se predstavili našem odborniku koji je na ove poruke odgovorio eksplicitnog sadržaja, uveren da je u kontaktu sa osobom kojoj može da veruje i koja je sa njim razvila emotivan odnos. -

Bojan Ivošević se, takođe, oglasio tvrdeći da je sve prevara.

- Izašao je tekst o mom kolegi koji je u privatnom razgovoru, sa jednom kako je mislio devojkom, poslao neke privatne slike i razmenio određene poruke, pa čak i da bi ga uverio da dođei izmislio razgovor sa mnom. Ispalo je da se radilo o prevari gde su ga iskoristili da dođu do mene tj. emotivno ga ucenjuju, pokušali su da dođu do mog eksplicitnog sadržaja kroz priču jedne sestre koja se interesuje za mene, a onda posle dva dana postaje posatje maloletna. važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitni snimci ili forografije koje sam ja posalo ili na kojima sam ja, a pogrešno je navedeno da je dotična osoba prekinula komunikaciju, već naprotiv ja sam prestao odgovorarati. Nakon sedam njegovih mlibi da komuniciram sa njimakako bi ga ta devojska posetila u Splitu ništa osim sprdanja na tu temu nisu dobili, iako su jasno tražili da se proča o seksu i šalju slike. Ovo krivično delo sigurno nema nikakve veze sa jednim parkingom o kome je isti novinar imao "eksluzivne" a kako je kasnije potvrđeno montirane snimke. Nijedan službenik gradske uprave koji nije u dobrim odnosima ni sa jednim upravnikom bilo kog parkinga nije pričao o ovome dva dana uz kafu. Ispratićemo vas do poslednjeg stuba gde ste opljačkali građane. Do poslednjeg - napisao je Ivošević na Fejsbuku.

Predsednik HDZ-a Andrej Plenković komentarisao je ovaj slučaj i nazvao ga "sramotom":

- Meni je već neugodno sve ovo pratiti. Uopšteno, ta cela situacija u kojoj imate bivšu vlast u Splitu koja ničim izazvana samu sebe sruši i ruga se s građanima s izvanrednim izborima. Nakon toga sve što smo videli u poslednje vreme od prijetnji novinarima pa do ovog užasnog skupa informacija kojeg uopšte ne želim komentarisati. Mislim da su ljudi dolje svesni da tu sramotu za Split više ne treba tolerisati - rekao je za Večernji.hr.

Istim povodom Luka Baričić na Fejsbuku je saopštio da je "sadržaj njegove intime" mogla da vidi cela Hrvatska i priložio fotografije devojaka sa kojima je, kako tvrdi, bio u kontaktu.

Foto: Printscreen/vecernji.hr

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading