Epilog haosa: ABA liga novčano kaznila Večite!

Autor:

Sport

13.06.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka posle incidenata u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Epilog haosa: ABA liga novčano kaznila Večite!

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su titulu prvaka ABA lige trijumfom u burnoj finalnoj seriji nad Partizanom (3:1), a sada su izrečene kazne zbog nereda na četvrtoj i petoj utakmici finala.

Crno-beli su kažnjeni za četvrtu utakmicu, a iznos koji će morati da plate je 27.500 evra zbog propusta u organizaciji, dok je Uroš Trifunović, zbog ispada na meču sankcionisan sa 1.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

"Olakšani" i Trifunović i Kalinić

Kazne za četvrti meč dobili su i treneri dva tima. Dejan Radonjić će na adresu račun regionalnog takmičenja morati da plati 300 evra, zbog počinjene tehničke greške, a Željko Obradović 100 evra manje. Radonjić će istu svotu morao da plati i zbog tehničke greške u petoj utakmici.

Crvena zvezda je zbog počinjenih prekršaja u organizaciji pete utakmice od strane Disciplinskog sudije ABA lige kažnjena sa 45.000 evra, dok je Nikola Kalinić zaradio kaznu od 1.500 evra.

Podsetimo, u međuvremenu je stigla i vest da će Parni valjak naredne sezone igrati Evroligu, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Viktor

14.06.2022 14:29

Bilo je 3:2 ne 3:1!