Vučević razočarao Delije: Crnogorac ne planira da dođe u Zvezdu! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalan gost u Pioniru.

Vučević razočarao Delije: Crnogorac ne planira da dođe u Zvezdu! (VIDEO)

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Nikola Vučević

Kao što smo već objavili Nikola Vučević, superstar Orlando Medžika, nalazi se na majstorici finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

- Kovid i druge moje obaveze mi nisu dozvolile da gledam, a pošto sam bio kod kuće, odlučio sam da dođem večeras da gledam utakmicu - započeo je crnogorski košarkaš obraćanje novinarima.

Dao je i komentar prvog poluvremena utakmice.

Teška utakmica, kao što je očekivano... Peta, odlučujuća. Biće gusto sigurno do kraja. Partizan je odigrao dosta dobro prvo poluvreme, mislim da Zvezda može da odigra bolje u drugom. Mislim da je dobro što je na dobar način završila prvo poluvreme, to može da pomogne za drugo. Videćemo.

Kada je u pitanju čitava serija, rekao je sledeće.

Zvezda je dobro igrala kod kuće, imala je šansu u trećoj, ali je nažalost propustila priliku. Partizan je odbrani domaći teren. Videćemo do kraja... Biće sigurno teško, jer je finale.

 

 

Mnogi su primetili da Vučević vema hladnokrvno prati utakmicu, iako je veliki navijač Crvene zvezde.

Ja sam ipak profesionalac, bavim se košarkom... Razumem i drugu stranu, a tako me i profesija navodi. I inače sam takav i kad ja igram ne pokazujem mnogo emocija. Oseća se da je velika tenzija, što je očekivano jer je veliki derbi, ali ipak treba zadržati mirne glave. Ipak je, na kraju krajeva, ovo sport. I dobiti i izgubiti – ne treba praviti od svega ovoga preveliku neku..

Otkrio je da ne planira da dođe u Zvezdu.

- To me pitaju često... Ja bih voleo da se što duže, Bože zdravlja, zadržim u NBA. Kada završim tamo mislim da će to biti to. Ovako ću dolaziti da bodrim kad mogu, pa eto....

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading