Vadio joj krv, pa je uhvatio za polni organ da je SMIRI! Leskovčanka doživela ogromnu neprijatnost, tehničar je molio da ga ne tuži!

Autor:

Vesti

04.06.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mlada Leskovčana otišla je jutros u jednu od privatnih medicinskih laboratorija da preda krv na analizu preko vene, ali je tokom uzimanja krvi od strane trenutno dežurnog tehničara navodno doživala takvo poniženje da je u šoku reagovala naknadno!

Vadio joj krv, pa je uhvatio za polni organ da je SMIRI! Leskovčanka doživela ogromnu neprijatnost, tehničar je molio da ga ne tuži!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Dok mi je igla bila u veni, a uzimala se veća količina krvi za više analiza, tehničar me uhvatio slobodnom rukom za moj polni organ. Bila sam u potpunom šoku. Podigla sam glavu i spremila ruku da ga udarim, ali me je on uhvatio i rekao da se smirim jer će mi igla povrediti venu - priča vidno uznemirena Leskovčanka sa visokim obrazovanjem.

Izašla je trčeći preko vrata i u blizini srela poznanika lekara i ispričala mu šta se desilo. Lekar je prema njenim rečima bio zgranut, ali joj je savetovao da svom suprugu nikako ne kaže.

- Kako nikada ništa ne krijem od supruga, onako u šoku sam telefonom sve ispričala. Hteo je da dođe i da pronađe tehničara, ali mu nisam dala, bojeći se još većeg skandala - priča devojka.

Kad je otišla kući i malo se primirila, pred suprugom je zvala i uspela da dobije tehničara.

- Tek tada sam bila svesna kakvo sam poniženje doživela i tek tada me je popustio šok, pa sam mu kazala sve što je trebalo reći, uz pretnju da ću ga prijaviti - dodaje devojka.

Međutim, tehničar je klijentkinji, mladoj i lepoj, objasnio da je to uradio kako bi je "smirio" jer je video da se navodno uplašila od igle i izvinjavao se i molio je da ga ne tuži, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading