APEL ZA POMOĆ NOVINARU KOME JE POŽAR ODNEO SVE: Na OVAJ način pomozite Živojinu Krstiću (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

16.04.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Živojin Krstić ostao je bez stana, koji je oko ponoći izgoreo u požaru u Ulici Husinjskih rudara 24 na Karaburmi.

APEL ZA POMOĆ NOVINARU KOME JE POŽAR ODNEO SVE: Na OVAJ način pomozite Živojinu Krstiću (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Plamen je izbio u stanu br. 16 u potkrovlju i odatle se proširio na krov i ceo sprat zbog čega su četiri porodice ostale bez krova nad glavom, a ugašen je tek nakon sat i po vremena borbe sa vatrenom stihijom.

U toku je akcija prikupljanja novca za Krstića koji je nakon požara izgubio sve, samo u nekoliko minuta. Mole se svi ljudi dobre volje da finansijska sredstva uplate na broj žiro računa koji se nalazi na fotografiji u nastavku teksta:

Republika

Foto: printscreen

 

Podsetimo, njegov kolega i prijatelj Siniša Medić u uključenju u jutarnjeg programu televizije Pink otkrio je šta se desilo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Naš kolega i moj najbolji prijatelj je noćas izgubio sve. Kao što ste čuli, na Karaburmi je noćas bio veliki požar, izgorela su četiri stana na poslednjem spratu. Jedan od stanova je i Živojinov, znamo samo da je sve izgorelo, on je imao jednu mačku, ne znamo da li je maca ostala živa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading