SRPSKI TELEGRAF NA METI BOŠNJAKA! Hoće da nas raščereče JER ZAHTEVAMO PRAVO NA ISTINU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirnuli smo u osinje gnezdo! Srpski telegraf našao se na meti napada zbog pisanja o zločinu u selu Kravica, koji je detaljno razotkrila Fadila Mujić u ispovesti za TV Igman pre nego što je misteriozno nestala.

SRPSKI TELEGRAF NA METI BOŠNJAKA! Hoće da nas raščereče JER ZAHTEVAMO PRAVO NA ISTINU!

Foto: printscren

Nakon višednevnog pisanja o masakru u kojem je vojska pod vođstvom Nasera Orića svirepo pobila 49 civila, a za koji ni 29 godina kasnije niko nije odgovarao, korisnici društvenih mreža, pre svega Bošnjaci, ali i pojedini Srbi, ostrvili su se na naš list i uputili lavinu negativnih, čak pretećih komentara.

Povod za napad bila je naslovna strana Srpskog telegrafa koja govori o sramnom pisanja lista Danas, koji ovaj zverski zločin pravda glađu i, takoreći, sažaljeva Fadilu Mujić, koja je svedočila ubistvima.

"Fukare", "Treba vas zabraniti", "Zna se ko je počinio najveći genocid posle Drugog svetskog rata na tlu Evrope", samo su neki od njih, dok su nas simpatizeri opozicije, čije stavove Danas propagira, optužili i da time što pišemo i insistiramo da se taj zločin rasvetli i počinioci privedu širimo mržnju?!

STUB SRAMA

Komentarišući napad na naš list, Dragoslav Bokan, književnik i reditelj, poručuje da je svako ko se poigrava srpskim žrtvama taj koji treba da bude stavljen na stub srama.

Republika

Foto: Printscreen

Dragoslav Bokan

- Priča o zločinima u ratovima devedesetih je uvek veoma delikatna i ozbiljna za svaki od naroda koji su učestvovali u njima, a posebno za nas Srbe. Veoma je važno da imamo osećaj odgovornosti i saosećanja prema stradanju našeg naroda, optuženog za tobožnji genocid u Srebrenici, a bez ijedne suze prosute za žrtvama koje su pre toga stradale, a srpske su nacionalnosti. Svaki pokušaj da se neko poigrava iz političkih razloga s tim, a iz Beograda je i Srbije, treba najoštrije osuditi. Toliko o onim koji pokušavaju da budu na strani naših krvnika - poručuje Bokan. 

JADNI GLADNI

Podsetimo, Srpski telegraf je prvi pisao o svedočenju Fadile Mujić, jedne od majki Srebrenice koja je u jednom intervjuu opisala masakr na Božić 1993. Ona je tada ispričala kako su Orićevi vojnici upali u selo, a žene išle za njima i otimale hranu jer su bile gladne. Dok su one krale, vojnici su klali Srbe, odsecali im glave i potom im palili kuće.

Paljba po Danasu

Ništa bolje, ali bar opravdano, nije prošao ni Danas. Zbog skandaloznog pisanja o Kravici tviteraši su osuli paljbu, poručujući im da su dotakli dno. Evo nekih od komentara na društvenim mrežama

- Kad je bošnjaštvo gladno, sklono je klanju, imajte razumevanja za žene i decu... krizni PR po Danasu
- Po Danasu, Srbi su isprovocirali gladne muslimane kad su im ponudili sarmu

- Danas je dotakao dno

- Dno je plafon Danasu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading