VELIKA GOZBA NA GROBU MLADE ŽENE! Scena iz unutrašnjosti Srbije šokira, ovakav običaj mnogi osuđuju (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.01.2022

16:53

Na društvenim mrežama, osvanuo je snimak jedne daće iz unutrašnjosti Srbije, gde je porodica prerano preminuloj pokojnici, za dušu, na samo grobno mesto iznela obilje hrane, zbog čega su korisnici komentarisali kako više nalikuje švedskom stolu, nego odražavanju pomena.

VELIKA GOZBA NA GROBU MLADE ŽENE! Scena iz unutrašnjosti Srbije šokira, ovakav običaj mnogi osuđuju (VIDEO)

Promo foto

Sokovi, voće, čokolade, keksovi, bombone, kafa, sitni kolači, torta, gibanica, povrće, sitni slatkiši, ruske salate, mesa, roštilja, pečenja, pita, hleba i još dosta toga, našli su se na mermernoj ploči mlade preminule žene.

Oko grobnog mesta, mogli su se videti članovi porodice, koji su obedovali uzimajući hranu sa trpeze postavljene na mermernoj ploči.

 

 

Ubrzo nakon što se snimak pojavio na Tik Toku, preselio se i na ostale društvene mreže, gde su korisnici bili zgranuti količinom hrane, ostavljajući komentare kako grob više nalikuje švedskom stolu, nego davanju pomena pokojnici.

Ipak, bilo je i onih koji su pisali kako je u nekim delovima Srbije vladaju ovakvi običaji, te i da porodica na ovaj način odaje počast preminulom članu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading