LAĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU MARINE TUCAKOVIĆ: Terala ga je da napiše pesmu za ovu PEVAČICU, ali je ipak predata štafeta NJEMU!

Autor:

Zabava

23.01.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović je rešio da odgovara na neka pitanja obožavaoca na svom Instagram profilu.

LAĆA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU MARINE TUCAKOVIĆ: Terala ga je da napiše pesmu za ovu PEVAČICU, ali je ipak predata štafeta NJEMU!

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Milan Laća Radulović je nedavno izgubio majku Marinu Tucaković, a kaže da je od nje nasledio samo ono najbolje.

Laća kaže da je uz nju naučio da piše najlepše tekstove, a danas se trudi da očuva njena dela pripremom knjige njene poezije i fondacijom za borbu protiv raka dojke pod Marininim imenom.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laća Radulović

Nakon njene smrti, koji je bila veoma propraćena, Laća se više puta oglašavao, a sada je rešio da odgovara na neka pitanja pratilaca na svom Instagram nalogu, pa je tako otkrio i da je napisao neke pesme od Marine.

- Da li je istina da te Marina zavetovala da napišeš pesmu za Zuzi Zu koja bi trebala da zaseni pesmu '' Plava B"? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Laćina objava

- Pokušavala je, ali je ipak predala zadatak Siniši Bukovskom, momku koji je svojevremeno vodio njen Instagram profil i koji je zapravo autor onih britkih aforizama za koje svi misle da su plod Marinine genijalnosti. Usput, Siniša lepo piše, poštovanje! - otkrio je Laća, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading