PRED GOSTOVANJE U LJUBLJANI: Radonjić poziva na OPREZ!

Autor:

Sport

23.01.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak u duleu sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi.

PRED GOSTOVANJE U LJUBLJANI: Radonjić poziva na OPREZ!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crveno-beli sutra od 18 sati gostuju u Ljubljani u 17. kolu regionalnog šampionata.

- Očekuje nas utakmica protiv Cedevita Olimpije, jedne od najboljih ekipa u ligi, koja je u odnosu na naš prvi meč napravila promene u timu, pojačala se Ferelom iz Panatinaikosa, Omićem i Dragićem iz Žalgirisa, uz ostale vrlo kvalitetne i iskusne igrače koji koje već imaju u svom sastavu. Očekuje nas vrlo dobar tim, ali u ovom trenutku, s obzirom na okolnosti, razmišljamo o nama i kako da napravimo iskorak već u sledećoj utakmici. Biće potrebno vremena i strpljenja, kako bismo došli do nivoa na kome želimo da budemo - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da ih čcekuje izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja se znatno pojačala u prethodnom periodu i pokazala da ima kvalitet za sam vrh tabele.

Republika

Foto: Tanjug

Branko Lazić

- Samim angažmanom Ferela, pa Omića i konačno Dragića, uz dobar i iskusan sastav koji su već imali, pokazali su i pokazuju svoje ambicije u ovom takmičenju u nastavku i moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu sa puno energije kako bi došli do rezultata. Nismo imali previše vremena nakon meča u Lionu, ali ćemo se potruditi da taj period od dva dana iskoristimo maksimalno kako bi spremni dočekali meč u Ljubljani - rekao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading