U JEDNOJ REČENICI: Pitali su Radonjića da li OSTAJE Cirbes, trener Zvezde pogodio PRAVO u METU!

Autor:

Sport

26.12.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo učinkom svojih izabranika u Železniku, u okviru 13. kola ABA lige.

U JEDNOJ REČENICI: Pitali su Radonjića da li OSTAJE Cirbes, trener Zvezde pogodio PRAVO u METU!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Crveno-beli su rutinski nadigrali "Pantere", a crnogorski status je govorio o kadrovskoj situaciji i statusu nemačkog centra Majka Cirbesa.

Čestitke FMP na sjajnoj polusezoni, igrama koje su pružali naterali su nas da pristupimo maksimalno ozbiljno. Ekipa FMP je pokazala zašto je na poziciji na kojoj trenutno jeste. U nastavku je sve došlo u našu kontrolu, posebno kada smo ofanzivno odigrali dobro i napravili dobar posao - rekao je Radonjić, pa je potom dodao:

Sve zavisi, to nije kliše i ne može da se razmišlja na taj način. Zavisi od rasporeda koji je bio, vremena između utakmica, stanja u timu, pa na osnovu toga pristupamo pripremama za utakmicu. Nekad je bilo bolje, nekad smo igrali malo slabije, ali ne može da se pristupi svemu ovo na isti način, već zbog stanja na terenu.

Radonjić je analizirao stanje Arona Vajta, Stefana Markovića i Majka Cirbesa.

U rasporedu u kojem smo bili i u kojem ćemo biti nije jednostavno stvari prilagoditi na način koji odgovara interesima tima. Nema vremena za treninge, a plus su obojica imali dosta vremena pauze. Uradićemo sve što je moguće kako bi se došlo do zadovoljavajućeg statusa. Aronu treba još vremena i imaćemo strplenja za njega maksimalno, Stefan je pauzirao još od kraja prošle sezone - podvukao je Crnogorac, a zatim je odgovorio na pitanje o Cir besovom ugovoru:

Republika

Foto: Starsport

Radonjić i Cirbes

Ugovor još nije istekao.

Podsetimo, Zvezda sada ima učinak od 12-1, lider je na Jadranu, dok su "Panteri" trećeplasirani sa deset pobeda i tri neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading