SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O KILOGRAMIMA: Pevačica OTKRILA njenu TAJNU, a evo šta je rekla za Marinu Tucaković!

Autor:

Zabava

13.01.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić se pojavila na jednom prestoničkom događaju, pa je tim povodom rešila da da svoje mišljenje oko korona virusa, hladnih dana, ali i Marine Tucaković.

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O KILOGRAMIMA: Pevačica OTKRILA njenu TAJNU, a evo šta je rekla za Marinu Tucaković!

Foto: Promo foto

Seka Aleksić je već dugi niz godina na javnoj sceni i poznata je po tome da ne mari puno šta će ljudi da kažu za njen izgled, pa je tako rešila da otkrije da li se ugojila za ovih par meseci uoči novogodišnjih praznika.

Republika

Foto: youtube printscreen

Seka Aleksić

- Čitav život se gojim i mršavim, ne ometa me ništa. Nema to kod mene januar, februar jedem, pa od marta da pazim, mada čovek se uvek lepše oseća kada smrša i kada ima lepo liniju - priča Seka i otkriva da li je isplanirala neke novogodišnje rezolucije:

- Nemam novogodišnje odluke, ja ih pravim na drugi način, a Nova godina mi je dan kao i svaki drugi radan, a za Božić sam uvek sa porodicom. Za ovu godinu planiram da izdam album ukoliko bude bolja situacija, naći će se tri pesme od Marine Tucaković koje je napisala pre dve godine. Neću da ih izdam kao singl jer ipak zaslužuju da budu na albumu.

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksić

Pitali smo Seku kako podnosi ovo hladno vreme i da li joj je problem da izađe iz kuće:

- Jako sam zimogrožljiva, ne podnosim hladnoću, ako big mogla da biram uvek bih birala leto i toplije vreme.

Seka se na kratko osvrnula i na pandemiju korona virusa u kojoj živimo već dve godine.

- Nije prijatna kompletna situacija, ne plašim se virusa, plašim se samo Boga. Ovo su neke stvari kojima bi trebalo da se pozabavimo i da brinemo jedno o drugom, a strah je čovekov najveći neprijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading