NIKOLA ROKVIĆ RASPILAVIO CRNOGORSKOG TAJKUNA: Da povuče najviše na đeda, da bude bogati šmeker! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Alibabić je nedavno postao otac kada je dobio sina Mihaila, a na slavlje je došao i pevač Nikola Rokvić koji je doveo atmosferu do usijanja.

NIKOLA ROKVIĆ RASPILAVIO CRNOGORSKOG TAJKUNA: Da povuče najviše na đeda, da bude bogati šmeker! (FOTO)

Foto: instagram.com

Na proslavi povodom rođenja sina Mihaila koju je sinoć napravio Danijel Alibabić u jednom od skadarlisjkih restorana atmosferu do usijanja doveo je Nikola Rokvić što pesmama što zdravicom. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nikola Rokvić

- Srećno rođenje Mihaila, da je lep na mamu, da na tatu povuče glas, a da na đeda povuče ovako najviše - rekao je Nikola pokazujući rukom prema crnogorskom tajkunu Veselinu Vesku Baroviću, ocu Olivere Bibe Barović koja je Danijelu rodila sina. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Nikola Rokvić je očigledno izazvao oduševljenje prisutnih, jer se čulo: "Oooo, ajde živeli", nakon njegove kratke zdravice, na koju se nadovezala pesma. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Ponosni deda Vesko i njegova mlađana sadašnja supruga, glumica Marta Ćeranić bili su izuzetno raspoloženi, a tome je doprinela i fantastiča Snežana Kopunović sa najlepšim narodnim pesmama, te je čitavo društvo ostalo satima da nazdravlja. 
Sa Nikolom je glas ukrstio i njegov brat Marko, koji je i sam pevao svoj blok pesama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading