JUTRO HLADNO I OBLAČNO, ALI POSLE PODNE PRAVO IZNENAĐENJE

Autor:

Vesti

18.01.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas na severu zemlje i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima pre podne umereno i potpuno oblacno uz umeren, na istoku i na planinama povremeno i jak severozapadni vetar, a slab sneg ocekuje se još ponegde u brdsko-planinskim predelima, saopštio je AMSS.

JUTRO HLADNO I OBLAČNO, ALI POSLE PODNE PRAVO IZNENAĐENJE

Foto: Republika

Ljudi u Beogradu za praznike

Posle podne očekuje se smanjenje oblacnosti, a vetar će biti u slabljenju. Najniza temperatura od minus 4 do jedan stepen, najvisa dnevna od 3 do 8 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz, a tokom dana pretežno suncano. Pre podne duvace umeren severozapadni vetar koji ce posle podne biti u slabljenju. Najniza temperatura od -3 do nula, najvisa dnevna oko pet stepeni.

Prema izlgedima vreemna za narednih sedam dana, u sredu ujutro ponegde magla, danju pretezno suncano.

U četvrtak pre podne pretežno suncano uz slab i umeren juzni i jugoistocni vetar.

Sredinom dana naoblacenje sa kisom zahvatice severne, a posle podne i uvece i ostale predele uz pojacan severozapadni vetar i osetan pad temperature. Krajem dana i tokom noci kisa ce preci u susnezicu i sneg i u nizim predelima, uz istovremeni prestanak padavina u Vojvodini. Zatim promenljivo oblacno i hladno, u brdsko-planinskim predelima ponegde uz provejavanje slabog snega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading