ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE DA ME POZOVE I KAŽE "ŽIV SAM, DOBRO SAM": Potresne reči majke Alekse, koji je nestao pre 10 dana

Autor:

Vesti

08.01.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa je nestao u utorak, a u trenutku nestanka, na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone

ŽIVIM ZA DAN KADA ĆE DA ME POZOVE I KAŽE "ŽIV SAM, DOBRO SAM": Potresne reči majke Alekse, koji je nestao pre 10 dana

Foto: Printscreen

Hiljadu pitanja vrzmaju se u glavi Olivere, majke koja više od deset dana traga za svojim najmilijim - sinom Aleksom Stankovićem (21), kome se od 28. decembra u Kruševcu gubi svaki trag.

Olivera je krenula na posao, videla je svoje dete ni ne sluteći kakva agonija će da usledi.

- Nema baš nikakvih informacija o Aleksi. Kao da je u zemlju propao. Razumem svačiju bol, brigu i neizvesnost ljudi koji su u sličnoj situaciji kao ja. Samo se pitam da li se svi slučajevi nestanka tretiraju isto? Deset dana je prošlo od nestanka, a da se ne zna ama baš ništa? - očajno za "Telegraf" priča Olivera.

Postojale su priče da je Aleksa otišao u inostranstvo, navodno da nađe posao, ali majci se te pretpostavke nikako ne poklapaju sa realnošču.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Vera i nada mi daju snagu da izdržim sve ovo i da ću saznati bar da je živ. Ako je krenuo u inostranstvo da radi, zašto do sada nije pokušao negde da pređe granicu? Šta ako uopšte i ne pokuša? Gde je onda? Kako da ga baš niko nigde nije video? Šta ako je priča za posao bila lažna? Gde je do sada? Zašto mu je telefon stalno ugašen? Mnogo je pitanja, a ni jedan odgovor. Živim za dan da me pozove i kaže "Živ sam, dobro sam".

Aleksa je nestao u utorak, a u trenutku nestanka, na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone.

- Aleksa nigde nije radio, jako je povučen i miran. Uopšte ne izlazi u kafiće i diskoteke, kod kuće je, igra igrice i ima virtuelne prijatelje. Nema društvo da bismo mogli da pomislimo da je izašao sa njima - izjavila je ranije za "Telegraf" Dijana, Aleksina sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading