ALEKSA IZ KRUŠEVCA OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRE NESTANKA! Sestra otkrila šta je pronašla u njegovom kompjuteru, jeziv prizor je ŠOKIRAO

Autor: Republika

Vesti

30.12.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je pre dva dana, a porodica i prijatelji apeluju na sve koji dođu do bilo kakve informacije da ih kontaktiraju na broj telefona 0605399700.

ALEKSA IZ KRUŠEVCA OSTAVIO JEZIVU PORUKU PRE NESTANKA! Sestra otkrila šta je pronašla u njegovom kompjuteru, jeziv prizor je ŠOKIRAO

Foto: Printscreen

Aleksa Stanković nikad ranije nije odlazio od kuće

Prema navodima porodice u trenutku nestanka, mladić je na sebi imao crnu jaknu, crnu trenerku i pantalone iste boje.

Njegova sestra Dijana, do detalja je opisala Aleksino ponašanje pre nestanka

- Poneo je sva dokumenta, neophodne stvari, videli smo da nema torbe. Kod sebe je imao oko 200 evra. Društvo nema, nigde ne izlazi, ne pije, ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali sve je izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Takođe, dobro priča i engleski jezik. U kompjuteru je nakon nestanka ostavio poruku da ga niko ne zove, niti traži i da će se vratiti ako mu se "tamo ne svidi".

 

 

Sestra je dodala da se pred sam nestanak Aleksa ponašao uobičajeno, te da nisu mogli da uoče promenu u njegovom ponašanju. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice.

Od trenutka nestanka porodica je dobila informaciju da je viđen ispred zgrade, što su potvrdila dva očevica, a nakon toga mu se gubi svaki trag. Policiji je prijavljen nestanak, a službenici uveravaju porodicu da će njegov identitet staviti na poternicu, kako ne bi mogao da izađe iz zemlje, prenosi espreso.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Aleksi Stankoviću javite se na gore pomenuti broj telefona i pomozite porodici u potrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading