"TI DRAGI POGLEDI ULEPŠALI SU MI DAN": Dačićeva uzdanica podelila novogodišnje paketiće građanima i deci (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

20.12.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada uzdanica Socijalističke partije Srbije i članica Glavnog odbora te stranke Ana Grozdanović, odlučila je da za novogodišnje praznike napravi iznenađenje starijim građanima i mališanima tako što je pripremila poklone u kom su se nalazili slatkiši, školski pribor kao ostali simbolični darovi.

"TI DRAGI POGLEDI ULEPŠALI SU MI DAN": Dačićeva uzdanica podelila novogodišnje paketiće građanima i deci (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Grozdanović

- Danas sam ispred Socijalističke partije podelila paketiće našij divnoj deci i našim starijim građanima. Ti dragi pogledi su mi ulepšali dan - napisala je Grozdanovićeva u okviru fotografija na kojima deli paketiće, a mnoge je oduševilo što u svakoj prilici javno pokazuje koliko se ne razlikuje od ostalih i što se redovno bori za sreću i radost svog naroda, a upravo zbog toga ima veliku podršku od istog.

Ovaj čin mlade političarke dokazao je da još uvek postoje oni koji misle na sve kojima je pomoć potrebna, a kojih se retko ko seti. Građani su posebno oduševljeni ovom idejom koju je Ana sprovela u delo, čime je pokazala da nečije malo nekome jako puno znači, što kako ona kaže, uvek će se potruditi da izmami nekome osmeh na lice pa makar i na simboličan način.

- Ja sam na raspolaganju partiji i građanima uvek, tako da ću se uvek truditi na bilo koji način da izmamim osmehe našim sugrađanima. - dodala je mlada političarka. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading