OVO JE DAŠA, SUPRUGA MILUTINA MRKONJIĆA: Njihov poslednji zajednički snimak (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

27.11.2021

22:54

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je danas. Svima je poznato da je on bio u vezi sa pevačicom Anom Bekutom, ali ni tada se nije razveo od supruge Daše.

OVO JE DAŠA, SUPRUGA MILUTINA MRKONJIĆA: Njihov poslednji zajednički snimak (VIDEO)

youtube.com/printscreen

Mrkonjić se nakon stupanja u vezu sa Bekutom nije razveo od svoje žene Dragane Mrkonjić Daše. Kako su mediji ranije prenosili Milutin i Dragana su ostali u dobrim odnosima pa su i snimljeni da zajedno odlaze u kupovinu.

"Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa", kazao je on jednom prilikom.

Njih dvoje su više od 30 godina bili u braku, a kako je Mrka ranije dovođen u vezu sa mnogim ženskim osobama, tadašnja njegova žena je dala potpuno neočekivanu izjavu za medije.

"Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se", poručila je sveojevremeno Daša.

Pogledajte njihov poslednji zajednički snimak kad su snimljeni kako zajedno idu u kupovinu.

Ni Ana Bekuta se nije ljutila zbog prisnog odnosa sa ženom sa kojom je bio u zakonskom braku iako više nisu živeli zajedno. 

"Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga", rekla je ranije Bekuta, koja nije sumnjala u ljubav svog partnera:

Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama.

Komentari (0)

Loading