VUČIĆ SE OPROSTIO OD MRKONJIĆA: Izuzetno me je pogodila vest o smrti čoveka koji je posvetio život građenju bolje Srbije

Autor:

Vesti

27.11.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras žaljenje zbog smrti Milutina Mrkonjića, visokog funkcionera SPS, uz poruku da će ostati upamćen kao čovek koji je posvetio život građenju bolje Srbije.

VUČIĆ SE OPROSTIO OD MRKONJIĆA: Izuzetno me je pogodila vest o smrti čoveka koji je posvetio život građenju bolje Srbije

Foto: printscreen

- Izuzetno me je pogodila vest o smrti Milutina Mrkonjića, čoveka koji je na svoj jedinstveni način posvetio život građenju bolje Srbije. Ostaće upamćen kao izuzetan profesionalac, kolega i čovek koji je više od svega voleo Srbiju. Neka počiva u miru - napisao je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika.

Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i poslanik te stranke u Skupštini Srbije preminuo je danas u 80. godini na na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

28.11.2021 09:18

Putuj u miru, voleo si Srbiju i svoj narod, saucesce porodici.

Nona

28.11.2021 10:09

Neka mu je večna slava.

Ana

28.11.2021 11:45

Neka mu je večna slava