JOŠ UVEK NE GOVORIM TEČNO, ALI SVE RAZUMEM: Vučić otkrio pod kojim uslovom će dati intervju na ruskom!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih izjavio je da će dati intervju na ruskom jeziku ako pobedi na izborima 3. aprila 2022. godine.

JOŠ UVEK NE GOVORIM TEČNO, ALI SVE RAZUMEM: Vučić otkrio pod kojim uslovom će dati intervju na ruskom!

Foto: Youtube/Соловьёв LIVE

- Razumem sve na ruskom, ali i dalje ne govorim tečno, nadam se da hoću posle dosta ozbiljnog rada za nekoliko meseci. Ako sve bude dobro na izborima, ako slučajno pobedim, onda ću biti spreman da se vašim gledaocima obratim na ruskom i odgovorim na vaša pitanja na ruskom - rekao je Vučić u intervjuu za Jutjub kanal Solovjev lajv.

Vučićev intervju objavljen je danas u celosti, uoči njegog susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sočiju 25. novembra.

Delovi intervjua koji je poznati ruski novinar Vladimir Solovjev uradio sa Vučićem u Beogradu, a u kojima Vučić govori o predstojećoj poseti Rusiji, odnosima dve zemlje, vojnoj neutralnosti Srbije i problemima sa gasom objavljeni su ranije, a ruske agencije danas su prenele neobjavljene delove tog razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Julija

23.11.2021 17:44

Narod ce uvek podrzati politiku mira i stabilnosti, na celu sa Aleksandrom Vucicem. Rusija je nas veliki prijatelji i trebamo da nastavimo da negujemo dobru saradnju i prijateljske odnose.

Zeljko

23.11.2021 21:18

Ne znam koliko je dobar Vučićev ruski jezik, ali znam da će sigurno da pobedi na izborima u aprilu 2022.