NEVEROVATAN ČOVEK, PRAVI VITEZ: Ovako je čuveni ruski novinar najavio Vučića

Autor:

Vesti

14.11.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je veliki intervju čuvenom ruskom novinaru Vladimiru Solovjevu, koji će biti emitovan pre njegovog susreta sa Vladimirom Putinom.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić

Solovjev, koji vodi i popularni jutjub kanal, objavio je i najavu u kojoj je nekonvencionalno, ali pohvalno govorio o predsedniku Vučiću.

- Predsednik Vučić se ozbiljno pripremio. Sve u svemu on je neverovatan čovek. Uči ruski jezik, interesantno govori... Otvoren je čovek, mnogo voli svoj narod i svoju zemlju, Pravi čovek. Pri tome je pozamašan, visok je dva metra, krepak, kao neki bogatir (ruski vitezovi iz srednjeg veka) - rekao je Solovjev.

Vučić je u intervjuu govorio o predstojećem sastanku sa predsednikom Vladimirom Putinom i temama o kojima će razgovarati sa njim. 

Tu je pre svega mislio na energetsku krizu u Evropi, cenu gasa i povećanje obima snabdevanja.

- Ovoga puta imaćemo mnogo konkretnih stvari o kojima ćemo razgovarati. Pored političke agende, nešto mogu da kažem, a ostaviću nešto za razgovor jedan na jedan. Rekao bih da je pitanje svih pitanja ovde u Srbiji - gas - rekao je Vučić.

Vučić je takođe potvrdio i još jednom jasno rekao da Srbija nikada neće uvoditi sankcije Rusiji, po bilo čijem zahtevu, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
KPCTA

14.11.2021 13:12

Молим се да Бог сачува моје синове и Александра Вучића.

Odgovori 17 2
Krsto leci se

14.11.2021 20:20

@KPCTA - Kakav si ti bolesnik