VUČIĆ IM NABIJA SVE VEĆE KOMPLEKSEI! Vučević reagovao na skandalozan tekst o srpskom predsedniku u hrvatskim medijima!

Autor:

Vesti

10.11.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je na skandalozan tekst koji se pojavio u hrvatskim medijima o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pod naslovom "Beogradski psiholozi o Vučiću: Prenapuhani ego, narcizam, bez empatije i huliganski mentalitet".

Republika

Foto: printskrin

Miloš Vučević

- O ljudima sude njihova dela. Pogledajte gde je Srbija danas, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, a gde se nalazi Hrvatska. Prestižemo ih u svakom pogledu, najviše u ekonomiji, pa su im zato kompleksi Vučićem sve veći. I to objašnjava ovu neprestanu prljavu kampanju koju vode perjanice hrvatskih medija, svi na platnom spisku Đilasa i Šolaka.

Pa zašto nisu "naručivali" psihoanalize Borisa Tadića? Zato što im je on odgovarao jer se izvinjavao i nije vodio računa o Srbiji kao što to radi nas predsednik Aleksandar Vučić. Džaba im sve navodne analize, navodnih stručnjaka jeftinog obraza, kada Srbiju i Aleksandra Vučića zaustaviti neće!

Danas u Novom Sadu završavamo prvu fazu izgradnje još jedne fenomenalne fabrike jedne od najvećih svetskih kompanija za čiji dolazak se borio ceo region. To je Srbija danas - poručio je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ivana

10.11.2021 12:22

Hrvatski mediji i hrvatska javnost nažalost jako loše razumeju Srbiju i neće da izađu iz demona prošlosti.

Odgovori 11 2
Anja

10.11.2021 12:28

Na sve moguće načine pokušavaju da naruše reputaciju predsednika Vučića. Za njih je neko ko otvara fabrike huligan, dok hvale onoga koji je radio protiv svog naroda.

Odgovori 10 3
Vlada

10.11.2021 13:49

Neka im nabija komplekse.

Odgovori 11 2
cevap89

10.11.2021 22:21

Hrvati su nenormalno ljubomorni na uspehe Srbije i predsednika Vucica.