DOBRODOŠLI, DRAGI PRIJATELJI: Vučić obilazi Kulu Beograd sa Krivokapićem i Ramom! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.11.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i Albanije Edi Ramom obilazi večeras Kulu Beograd.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Zdravko Krivokapić i Aleksandar Vučić

- Sa @ediramaal i @zdravkokrivokapiccg obilazim večeras Kulu Beograd. Nakon toga sledi radna večera na kojoj ćemo razgovarati o infrastrukturnim projektima. Dobrodošli u Beograd dragi prijatelji - napisao je predsednik Vučić na Instagramu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Gaga

03.11.2021 19:47

Predsednik se maksimalno trudi za mir i stabilnost naše zemlje.

Solo

03.11.2021 20:14

Odjedanput posle svih ovih godina napada na Srbiju od Krivog,Mila i Abrazovica sad smo kao odjedanput najbolji prijatelji...Vucic je opsednut ekonomijom i napredkom i toliko je slep da nevidi da mu Krivi prodaje ugovor sa SPC za nove projekte u Crnoj im Gori..i da ga napravi bogatijim nego sto je bio..A sta cemo da radimo sa priznajem Kosova,pa genocidnom Poveljom, pa vojna saradnja sa ustasama itd itd..Sve to ostaje nereseno i uopste mi se nedopada kako Vucic ovo vodi..Kao da nemamo dostojanstvo i ponos nego se povinujemo Crnogorcima opet a znamo kako smo prolazili u bivsoj Yu sa njima..!!!

Ksenija

03.11.2021 20:45

Možda je neko pomislio da će sada sve stati kada je Zaev dao ostavku ali vidi se da Makedonija nije odustala od ove integracije i da želi da nastavi zajednički razvoj.

Ksenija

03.11.2021 20:46

Gde ima interesa i dobre saradnje, narod bolje zivi i na tome treba raditi.